Élelmiszer dokumentációk kalendáriuma
Gosztonyi Zsuzsa, 20/312-6892, az Ön üzletnyitási Tanácsadója


Válasszon hírleveleink közül!! 
- 2012.11.02.

Szeretnénk felajánlani INGYENES hírleveleinket, hogy segíthessünk Önnek!

Keresztnév:
E-mail cím:
Kérem válasszon!
Melyik hírlevelünket szeretné olvasni!
A vállalkozóvá válás gondolatától a sikerig vezető út!
Fontos tudnivalók a hatósági megfeleléshez!


Komplex dokumentációs megoldás!
- 2012.10.21.

Vendéglátóipari Főikolát végeztem, így valamennyit én is értek a dokumentációkhoz, mégis inkább szakemberre bíztam a feladatot! Tapasztalatomat megosztam mindenkivel: A ténykedésem során az elmúlt időszakban nem talákoztam ilyen összeszedett, a megbeszélteket mindenben tükröző, precíz, tartalmilag és formailag is tökéletes anyaggal! Gratulálok munkájukhoz! Csak Őszintén ajánlani tudom Önöket az élelmiszerrel foglalkozó kollégáknak, mert toronymagasan kiemelkednek a hasonló szolgáltatók közül! ............Köszönöm: P-né Ágnes, Dunakeszi

Üzletnyitásban senki más nem tud ennyit!
- 2012.10.21.

Ezúton szeretném megköszöni Gosztonyi Zsuzsanna segítségét, aki több kérdésemre is használható választ és tanácsot adott. A jövőben is számítok a segítségére.

Egy Pest megyei étterem nyitást tervező bankár

tovább



Érdemes elolvasni!
- 2012.10.21.

2009. 12. 02-án terveztem üzletet nyitni, akkor Gosztonyi Zsuzsa segített nekem a Create 2002 Kft szakmai vezetőjeként.
Most értesített az új cégéről, a HACCP Tanácsadó Kft-ről és a honlapjáról -hála az égnek-!
Így továbbra is igénybe vehetem a szakértelmét!
A mai jogszabályok útvesztőiben nehéz eligazodni, így ismét felhívtam, kikérve tanácsait a technológiai bővítéshez.
10 percen belül miden kérdésemre választ kaptam.
Naprakészek minden témában, az ÁNTSz ellenőrzése is mindent rendben talált.
Úgy jártam el ahogy ők leírták nekem.

Nagyon -nagyon ajánlom minden kezdő és nem kezdő kereskedő kollégának, úgy a kémiai kockázatelemzésüket, mint a HACCP-kiépítésüket.
Árvayné Kozma Katalin
--------------------------------

tovább



Üzletnyitáshoz beadandó dokumentáció
- 2012.10.21.

tovább





Élelmiszeres üzletek engedélyezési válaszai

KÉRDÉSEIRE VÁLASZT KAP ! HÍVJON: 06-20-312-68-92

haccptanacsadokft@gmail.com

Vendéglátó üzletnyitás:

  1. Söröző, Borozó, Pub
  2. Kávézó
  3. Fagyizó, cukrászda (beszállított termékekkel)
  4. Fagyizó, cukrászda (helyben készített termékekkel)
  5. Cukrászda (helyben készített termékekkel)
  6. Büfé
  7. Étterem
  8. Főzőkonyha
  9. Tálaló-melegítő konyha
  10. Pizzéria
  11. Pizzéria kiszállításra
  12. Mozgó büfé (mozgó vendéglátás)

Kereskedelmi üzletnyitás:

  1. Élelmiszerbolt (nyers hús nélkül)
  2. Élelmiszerbolt (nyers hússal)
  3. Élelmiszerbolt büfé résszel
  4. Pékárubolt beszállított pékáruval
  5. Pékárubolt helyben készített pékáruval
  6. Húsbolt
  7. Húsbolt (64-es rendelet szerinti kisüzemmel)
  8. Hungarikum bolt
  9. Zöldséges
  10. 100 Ft-os bolt, csomagolt élelmiszer
  11. Állateledel bolt
  12. Biobolt, gyógynövény bolt
  13. Műszaki, vegyi, papíráru és egyéb kereskedés
  14. Mozgó bolt (állandó területen mozog)

Élelmiszeripari üzemek engedélyeztetése

  1. Cukrászüzem
  2. Növényi eredetű kisüzem
  3. Állati eredetű kisüzem

E-mail címe megadásával máris letöltheti az üzlettípushoz tartozó feltételeket!
A LETÖLTENDŐ INGYENES ANYAG TARTALMA:
  1. kialakítási feltételek
  2. személyi feltételek
  3. tárgyi feltételek
  4. technológiai feltételek
  5. dokumentációs feltételek

E-mail címe megadásával kérje el az üzletnyitási feltételeket!
Név:
Keresztnév:
E-mail cím:

HÍVJON: 06-20-312-68-92

haccptanacsadokft@gmail.com

Itt kap válaszokat az élelmiszeres egységek nyitásánál felmerülő engedélyezési kérdésekre !

  • Üzletet nyit, de senki nem tud válaszolni a feltett kérdésekre, még a kialakításra sem. >>> Mi tudunk segíteni Önnek!

  • Senki nem tudja, vagy nem akarja megmondani milyen dolgokat fognak a hatóságok megkövetelni Öntől az adott tevékenységre. >>> Mi tudunk segíteni Önnek!

  • Szeretne mindent lehetőleg olcsón megúszni, de… Ki tudja Önnek megmondani mi az olcsó? És azt hol találja?

  • Az üzlet már nyitva van, de ki tudja megmondani, hogyan szerezzen elég vevőt? Vajon mennyi az elég vevő?

  • 30 napon belül a hatóságok megérkeznek, és ők sem segíteni akarnak, hanem előírni. Sok-sok minden, amire eddig senki nem hívta fel az Ön figyelmét. >>> Mi tudunk segíteni Önnek!

  • A sok kötelezést győzi teljesíteni a vállalkozó határidőre - már az olcsóság sem számít, csak határidőre elkészüljön - mert be kell mutatni! >>> Mi tudunk segíteni Önnek!

  • A határidő végére a vállalkozó kimerül „minden szempontból”, de jó esetben már minden előírást teljesített. >>> MERT Mi segítettünk Önnek!

Ön, aki olvassa e sorokat, remélem még időben ránk talált és így a KÉRDÉSEIT közösen meg tudjuk válaszolni!



Szeretnék hírleveleket, információkat!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:

Postacím:




HACCP Tanácsadó Kft. Hogy az üzletnyitás sikeres legyen! 20/312-6892